16 martie 2011

TABLITELE DE SMARALD ALE LUI THOTH ATLANTUL

  Istoria tăblițelor tradusă  în  următoarele     pagini pare ciudată și trece dincolo de credințele oamenilor de știință moderni. Vechimea lor este incredibilă (36 000 ani i.H.). Cel care a scris-o este THOTH, un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic după scufundarea tarii-mamă, Atlantida.
El este cel care a construit Marea Piramida din Giza, în mod eronat atribuită lui Keops. In aceasta el a incorporat cunoștințele înțelepciunii antice și tot acolo a pus la păstrare în siguranță înscrisuri și instrumente din vechea Atlantida.
Vreme de aproape 16 000 de ani el a condus străvechea rasă a Egiptului, intre 52000 i.H. pana în 36 000 i.H. La acea vreme, străvechea rasă barbară din care făceau parte el și adepții lui, se ridicase la un înalt grad de civilizație.
Thoth era nemuritor deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri de existență, la dorință, prin dematerializare. Înțelepciunea lui imensă l-a făcut conducător peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud și Centrală.
Când a sosit timpul să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramidă deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele și a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească.
Mai târziu, descendenții acelor paznici au devenit preoții Piramidei, cei care l-au zeificat pe Thoth declarându-l Zeul Înțelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit “lumea de dincolo”, sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de după moarte.
In ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut în corpurile oamenilor în maniera descrisă de tăblițe. Ca atare el s-a incarnat de trei ori, ultima oară fiind cunoscut ca HERMES - de trei ori născutul.
In timpul acestei încarnări a lăsat documentele cunoscute de către ocultiștii moderni sub numele de “Tăblițele de Smarald”, o prezentare mai târzie și cu mult mai săracă a enigmelor lumii antice.
Tăblițele traduse în această lucrare sunt zece la număr și au fost lăsate în Marea Piramidă în grija preoților. Cele zece tăblițe sunt împărțite în 13 părți, de dragul convenției.
Ultimele două sunt atât de importante, încât este interzisă prezentarea lor publicului larg în prezent. Totuși conținutul celorlalte dezvăluie secrete care se vor dovedi de o inestimabilă valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate.
Ele ar trebui citite nu o dată ci de o sută de ori pentru că doar asa ar putea fi dezvăluit adevăratul înțeles. O citire superficială ar oferi câteva sclipiri de frumusețe dar un studiu atent va deschide căile înțelepciunii celui ce caută.
In continuare câteva cuvinte despre modul în care aceste secrete au fost dezvăluite omului modern, după ce au stat îndelung timp ascunse.
Cu aproximativ 1 300 de ani i.H. Egiptul, vechiul KHEM, era în mare fierbere iar multe delegații de preoți au fost trimise în diferite părți ale lumii. Printre acestea s-au numărat și preoții Piramidei care au purtat cu ei tăblițele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tăblițelor ei puteau exercita o anumită autoritate asupra preoților din celelalte colonii atlante.
Legenda spune că aceste tăblițe împuterniceau pe purtător cu autoritatea lui Thoth.
Grupul de preoți care dețineau tăblițele au emigrat în America de Sud. Aici i-au găsit pe Mayași, un popor înfloritor, care își aminteau mult din înțelepciunea străveche.
Preoții s-au statornicit în acele locuri. In secolul X mayașii colonizaseră peninsula Yucatan iar tăblițele au fost așezate sub altarul unuia din templele închinate zeului Soare. După cucerirea mayașilor de către spanioli, orașele au fost abandonate iar comorile au rămas ascunse și uitate în temple.
Trebuie să se înțeleagă ca Marea Piramidă a fost și este încă un Templu de inițiere. Solomon, Apolonius și mulți alții s-au numărat printre cei inițiați aici. Scriitorul (care este în continuă legătură cu Marea Camera Albă din Piramidă) a primit instrucțiuni să recupereze și să aducă înapoi în Marea Piramidă tăblițele străvechi.
Acest lucru s-a realizat. Înainte de a le înapoia i s-a acordat permisiunea să le traducă și să păstreze o copie a înțelepciunii înscrisă pe tăblițe. Evenimentul a fost posibil în 1925 și abia acum s-a acordat permisiunea de a fi publicate. E posibil ca unii să zâmbească ironic. Totuși cercetătorul atent va citi printre rânduri și va descoperi înțelepciunea ascunsă în ele.
Dacă Lumina se află în interiorul tău, informația cuprinsă în tăblițe va găsi în tine un ecou.
In continuare este descrisă înfățișarea tăblițelor:
Sunt 12 tăblițe din smarald verde, făcute dintr-o substanță transmutată alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element și substanță. Mai exact structura atomică și celulară fiind fixă ea nu permite nici o schimbare. Din această cauză tăblițele contrazic legea ionizării referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limbă atlantă. Acestea reacționează la undele cerebrale emise de creierul celui ce citește, eliberând vibrația mentală asociată în mintea cititorului. Tăblițele sunt prinse  între ele cu inele făcute dintr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tijă din același material.
Pe înțelepciunea conținută în aceste tăblițe se bazează misterele străvechi. Pentru cel ce citește cu mintea și ochii deschiși, înțelepciunea personală se va multiplica de 100 de ori.
Citește! Crezi sau nu, citește iar vibrația tăblițelor va trezi “ceva” în tine.
In paginile următoare voi dezvălui câteva enigme puțin cunoscute chiar de către slujitorii adevărului.
Căutarea omului în dorința de a înțelege legile care-i guvernează viața este nesfârșită. Cu toate acestea el nu a reușit să treacă de valul care apără planurile superioare de viziunea lui materială asupra vieții și adevărului. Adevărul este gata sa fie asimilat de către cei care-și lărgesc propria viziune întorcându-se către ei înșiși și nu cautând în afara lor adevărul.
In liniștea simțurilor materiale se găsește cheia înțelepciunii. Cel ce vorbește nu știe; cel ce știe nu vorbește!
Legile supreme nu pot fi rostite. Ele există ca o entitate pe căile care transcend toate simbolurile sau cuvintele din lumea materială. Simbolurile nu sunt decât niște Chei cu care se deschid uși ce conduc spre adevăruri. De multe ori ușa nu poate fi deschisă deoarece cheia pare atât de măreață încât lucrurile care se află în spatele ei nu pot fi văzute.
Dacă reușim să înțelegem că toate cheile, toate simbolurile materiale sunt manifestări, prelungiri ale unei Legi Supreme și a Adevărului, ne vom dezvolta o viziune ce ne va permite să trecem dincolo de văl.
Toate lucrurile din toate Universurile se mișcă conform unei Legi. Legea care guvernează mișcarea Planetelor nu este mai imuabilă decât Legea care guvernează manifestarea omului în aceasta lume. Una dintre cele mai importante Legi este Legea responsabilă  de formarea omului ca ființă materială.
Mărețul scop al școlilor inițiatice din toate timpurile a fost să dezvăluie funcționalitățile Legii care leagă omul material de omul spiritual. Legătura dintre omul material și omul spiritual este omul intelectual deoarece mintea are atât calități materiale cât și spirituale. Cel care aspiră la cunoștințe elevate trebuie să-și dezvolte latura intelectuală a firii lui pentru a-și întări credința că poate să-și concentreze toate fortele ființei lui către și în planul pe care-l dorește.
Marea căutare a Luminii, a Vieții și a Iubirii începe în primul rând din planul material. Condusă către planul ultim, scopul ei final este fuziunea completă cu Conștiința Universală. Așezarea fundației în planul material este primul pas. Abia apoi vine și scopul suprem al realizării spirituale.
In paginile următoare se oferă o interpretare a tăblițelor de smarald și a înțelesurilor lor secrete. In mesajul lui Thoth sunt ascunse multe sensuri care nu transpar la suprafață cu ușurință. Lumina învățăturii va deschide noi perspective de înțelegere.
“Citește și Fii înțelept” doar dacă Lumina conștiinței tale trezește în tine înțelegerea care este o calitate înnăscută a sufletului!
Apasă aici:  
                  TABLITA DE SMARALD 1 
                  TABLITA DE SMARALD 2
                  TABLITA DE SMARALD 3
                  TABLITA DE SMARALD 4
                  TABLITA DE SMARALD 5
                  TABLITA DE SMARALD 6
                  TABLITA DE SMARALD 7
                  TABLITA DE SMARALD 8 
                  TABLITA DE SMARALD 9 
                  TABLITA DE SMARALD 10
                  TABLITA DE SMARALD 11
                  TABLITA DE SMARALD 12
                  TABLITA DE SMARALD 13
                  TABLITA DE SMARALD 14
                  TABLITA DE SMARALD 15
                   

25 de comentarii:

 1. realizez ce mare intelept este acest hermes si ce scrieri la limita credibilului de mistice a putut sa lase in urma, ba chair si cat a putut influenta istorie oculta. totusi 36000 i.Hr?! ma indoiesc de veridicitatea acestei informatii din moment ce cea mai veche scriere descoperita dateaza
  in jurul anului 5500 i.Hr. originea temporala a scrierilor hermetice se tot speculeaza in diverse variante, dar astept sa-mi raspunzi de unde ai informatioa privitoare la 36000..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună. Intradevar, nu putem fi luminați de noi înșine, ai dreptate, cine suntem noi sa aducem dovezile altuia? Cam nimeni. Însă, pot sa te rog sa încerci sa citești altfel acele cuvinte. Ele trebuiesc trăite la fel cu trebuiesc trăite cuvintele din Tatăl Nostru. Știu și sunt de acord ca vrei dovezi, dar tăblițele nu pot fi decât parte din dovezi, restul nu poate veni decât de la înțelegerea ta doar așa Cum doriți dumneavoastră sa o faceți. Din punctul meu de vedere, va asigur ca felul în care veți înțelege acele cuvinte, îl voi respecta intru totul, și va mulțumesc anticipat pentru exprimarea clara a acesteia.

   Ștergere
  2. Mai poți folosi înlocuirea cuvintelor din text,lumina-cunoaștere, cearta-lupta, izvor-Multă învățătură

   Ștergere
  3. Dtarea este exacta daca ai ocazia sa citesti Univesul lui Egar Cayce vol 1 .

   Ștergere
 2. Ce pacat ca va indoiti. Astfel stau linistiti toti cei ce ne vor adormiti. Si care ne dau si aceste date.Oare de unde stim noi ca cea mai veche scriere dateaza de acum 7500 de ani? De la ei nu? Oare acceptati ca singura societate umana construita pe Pamant este cea pe care o cunoastem noi? Si.... aceasta lucrare este cea mai valoroasa din punct de vedere tehnic, stiintific, pe care eu am intalnit-o in viata, pe aceasta tema. Numai ca pentru a intelege trebuie sa stii muuulta, muuulta fizica. Ba mai mult, trebuie sa simti fenomenele ce te pot ajuta sa intelegi ce se spune. Adunati prietenii care pot sa inteleaga si ce nu se vede si bucurati-va impreuna de ceea ce veti descoperi. Este nevoie si de un practicant de yoga priceput, cu cunoastere. Nu treceti usor peste aceasta mina de aur. Dati importanta la ce se spune in introducere, reluati citirea aplecandu-va cu atentie asupra fiecarui cuvant si veti descoperi continuu altceva. Da, multe sunt ascunse. Este nevoie de cunoastere pluridisciplinara si de deschidere fara nici o retinere la nou. Iertati-ma ca am indraznit sa va raspund. Departe de mine sa fac pe desteptul. Nu am nici cel mai mic interes, dar mi-ar parea rau ca aceasta cunoastere sa nu fie patrunsa de cati mai multi. Si cand ma gandesc la faptul ca eu abia am inceput sa inteleg bine cate ceva din ea.... Inca odata, iertati-ma!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din cate vad, sunteți singurul în măsură să ne explicati din cunoștințele dmv despre aceste tăblițe. Ma fascinează enorm dar trebuie sa recunosc ca ma simt depășită.

   Ștergere
  2. Este de la sine înțeles că nu pot sa fiu în pielea lui Thoth (deși as vrea sa am aceasta empatie) și sa va deslușesc clar ce a vrut sa spună la acel timp, tradus la acest timp. Cei ce au existat la acea vreme nu ar înțelege ce vorbim azi, iar noi nu putem înțelege ce au vorbit ei la vremea lor. Aici ne trebuie o traducere culmea, din Română în Română dacă înțelegeți ce vreau sa spun. E greu sa ne înțelegem și sa ne acceptam acum intre generațiile actuale, de la copil la părinte simțim distanta și diferența de generație, darmite după atâtea mii de ani. Concluzia stricta la care mă refer este ca vom vorbi și vom înțelege ce spunem la timpul lor, în forma lor și din punctul de vedere al persoanei căreia i sau adresat informațiile respective.
   Acum Thoth, a aduc totuși un avantaj: din câte spune a călătorit prin timp și a învățat. Posibil ca scrierea sa fi fost făcută ținând cont frontierele timpului. Nu sunt de neînțeles, asta se vede. Ce este ne neînțeles este legătura cu acte ce par a fi ficțiune de film. Dar dacă el a ținut cont de limbajul universal al comunicării, așa Cum credem noi, nu este ficțiune, ci întâmplări petrecute și povestite în limbajul universal al timpului. Ca și "Tatăl Nostru", sunt cuvinte care exprima senzații fizice cu legături directe cu universul căruia îi sunt dedicate cuvintele, sau entității căruia îi sunt dedicate cuvintele.
   Îmi cer scuze de explicația lunga, dar am vrut sa fie explicita. Sper ca am reușit.
   Ca sa va ajut un pic va mai recomand sa înțelegeți altfel cuvintele din Tablita așa Cum trebuie sa înțelegem și Tatăl Nostru, cu tot trupul și toată dedicația mentala. Altfel, nu reușești sa înțelegi. Cuvintele acelea trebuiesc trăite, lucru pe care nu îl poți face citind doar o data.
   Va mulțumesc pentru înțelegere. O zi bună

   Ștergere
 3. referitor la anii scrisi cred ca este o greseala de tipar,adica au trecut un 0(zero)in plus

  RăspundețiȘtergere
 4. La a saptea m a apucat o tristete.....Ana

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ai citit cu sufletul. Ai citit doar ca sa fie citit. Sunt cuvinte ce exprima senzati ce trebuiesc trăire, nu doar citite ca o știre din ziarul local despre o bomba sexi. Te rog, încearcă sa simți empatie ce spune și vei simți un univers de cunoașteri la care nu teai fi așteptat. Mulțumesc pentru înțelegere

   Ștergere
 5. Petru Soare04 iunie, 2014

  Un adevar dispus pe mai multe niveluri de intelegere.Citind aceste scrieri, am realizat ca noi ,cei care dorim adevarul nu realizam ca ne-am putea dezintegra in lumina lui.

  RăspundețiȘtergere
 6. ..interesant...multumesc !...zi lina...

  RăspundețiȘtergere
 7. Radu DRAGOS27 iulie, 2015

  Informatia este in mare corecta, cel putin data nu poate fi 100% exacta dar este foarte aproape de real. Toth s-a refugiat in Egipt dupa caderea si distrugerea atlantidei acum 80.000 de ani. cateva zeci de mii de ani bune de la scrierea lor sunt. dar numarul exact nu-l stie nimeni iar importanta sa nu este mai mare decat continutul. Toth a devenit unul dintre cei mai distinsi preoti, luminati ai egiptului din odinioara..iar mai tarziu a fost numit 'scribul zeilor' deoarece el a scris aceste tablite de smarald ca mostenire a ce a existat candva pe un continent plin de magie si mister, numit atlantida.

  RăspundețiȘtergere
 8. Divin.
  Nu e nimic de spus .
  E de studiat profund si meditat .

  RăspundețiȘtergere
 9. ,,Stiut-am atunci ca tot ce are fiinta creste pentru a intalni o alta fiinta''e superb dar in aceasta tablita e o afirmatie care ma uimeste:,,afla ca spatiul e plin de lumi incluse in alte lumi. Da una intr-alta dar totusi despatite de lege'' eu il imaginam uneori ca o spirala de aur,mai tarziu teoria ondulatiei sau vibratiei universale.deci e ca o floare a vietii formata din cercuri.

  RăspundețiȘtergere
 10. Cititi cuvant cu cuvant cu atentie. Unde nu intelegeti intrebati concret ce nu ati inteles. Sunt sigur ca exista persoane care au inteles o parte din totul prezentat si vor raspunde. Pentru a intelege trebuie sa acceptati cele prezentate ca adevaruri. Apoi trebuie sa adunati tot ce stiti despre aspectul studiat si aprofundati judecata. Daca nu stiti fizica bine va va fi greu. Dar daca veti pune intrebari cu seriozitate si sinceritate cineva va raspunde. Asa cred eu ca este corect.
  Veti concretiza o parte din cunoastere aprofundand cele doua
  carti FLOAREA VIETII ale lui Drunvalo Le gasiti in pdf in internet.

  RăspundețiȘtergere
 11. Eu sunt de parere ca fiecare intelege dupa nivelul sau de dezvoltare,tocmai de aceea sunt pareri diferite si niciodata gresite. Fiecare va intelege ceea trebuie la momentul potrivit. "Cautati in interiorul vostru".

  RăspundețiȘtergere
 12. Eu sunt de parere ca fiecare intelege dupa nivelul sau de dezvoltare,tocmai de aceea sunt pareri diferite si niciodata gresite. Fiecare va intelege ceea trebuie la momentul potrivit. "Cautati in interiorul vostru".

  RăspundețiȘtergere
 13. Aether. Structura de baza a partii materiale a acestei realitatii. Bineinteles este de origine energetica. Imaginati-va sapte frecvente diferite ale acestui aether. De aici rezulta sapte realitati diferite in acelasi spatiu/timp.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sau, poate ca sapte trupuri?
   Fizic
   Mental
   Astral
   Cauzal
   Bhuddic
   Atmic
   Monadic

   Ștergere
 14. De ce nu este specificat ca si Iisus a fost initiat in Piramida din Giza?

  RăspundețiȘtergere
 15. Sa furat inelul lui Bunicu Toth Atlantu zis Laszlo Zoltan

  RăspundețiȘtergere