30 iunie 2012

MISTERELE DIN MUNTII BUZAULUI




STRANIILE TELEPORTARI DIN MUNTII BUZAULUI

DISPARITIILE DE LA BOZIORU

Muntii Buzaului sunt cunoscuti in mediile oculte, si in cele foarte „terestre“, mai ales ale armatei, ca regiune unde se manifesta fenomene ciudate: disparitii de persoane, aparitii de Obiecte Zburatoare Neidentificate, ape vii, izvoare radioactive, defectari ale aparaturii electrice, voalarea filmelor fotografice etc. Nu este de mirare ca in Muntii Buzaului stabilise generalul Ilie Ceausescu o subunitate cu un caracter ocult, pentru a „puncta“ si antrena soldati pentru unitatea de paranormali pe care voia s-o infiinteze. In aceasta incursiune in necunoscut, suntem insotiti de o echipa de extrasenzoriali, condusa de cercetatorul Vasile Rudan, care, in anii ’80, a efectuat o serie de teste in regiune, la cererea gen. Ilie Ceausescu. Cu ajutorul acestor ghizi psihici am descoperit o lume de dincolo de noi, pe care localnicii o numesc „Tara Luanei“, o lume a misterelor, a mesajelor ocultate si a manifestarilor paranormale.

GEOGRAFIA SACRA
Muntii Buzaului au fost inclusi, din cele mai vechi timpuri, in geografia sacra a lumii. Este vorba de o geografie ale carei coordonate ezoterice au fost stabilite in vremurile de dinainte de Marele Potop, cand pe Pamant domneau zeii, dupa cum ne transmit toate mitologiile lumii, incepand cu cea sumeriana, considerata cea mai veche. Coordonatele respective includeau zone unde se manifestau anomalii magnetice, zone cu potential energetic care se manifesta in plan fizic si spiritual, numite de catre expertii in parapsihologie „perimetre energo-informationale“. In astfel de perimetre se petrec fenomene ciudate, corpul se dematerializeaza, calatorind in spatii atemporale sau primeste informatii telepatice de la entitati necunoscute, iar subsolurile sunt intotdeauna bogate in zacaminte de mare interes. Oamenii cu perceptii extrasenzoriale se simt foarte „apasati“ de incarcatura energo-informationala existenta in asemenea zone geografice sacre, de care Romania este plina. Este suficient sa citesti „Dacia preistorica“ a lui Nicolae Densusianu ca sa ai dimensiunile geografiei sacre ale tarii noastre.

CERUL STRANIU
Zona la care ne referim in acest material este o regiune „sihastrita“, ce cuprinde comuna Bozioru, cu satul Fisici, catunul Nucu, pana dincolo de Lacul Gotes, zona intinsa peste culmi stravechi, unde poti vedea straturile geologice ridicate aproape pe verticala, in urma unor contorsiuni ale scoartei petrecute in vremuri imemoriabile. Satele si catunele cu putini locuitori urmeaza o linie serpuita peste culmi salbatice, unde ursii sunt la ei acasa (iar ursii de pe aici sunt renumiti pentru ferocitatea lor). Peste aceasta zona se intinde un „cer straniu“, care uneori capata o intensitate ce nu poate fi descrisa prin cuvinte, pe care oamenii de stiinta o masoara in grade Kelvin, avand valoarea de peste 23.000. Pentru comparatie, azurul cerului deasupra marilor orase abia depaseste 16.000 de grade Kelvin. Avem norocul sa observam cu ochii nostri acest fenomen. Treptat, cerul senin, acel albastru curat ca in zilele frumoase, capata nuante atat de profunde, incat parca devine un vortex. Cu cat te uiti mai mult, cu atat simti ca te absoarbe infinitul. Este ca o vraja care iti cuprinde toata fiinta si-ti paralizeaza simturile, nu mai auzi nimic in jur, iar pupilele se dilata. Suntem scosi din aceasta stare de companionii nostri care ne spun zambind: „Ati simtit cum se deschid portile energetice ale Universului, cand toata fiinta devine spirit“. Cel mai straniu ni s-a parut noua faptul ca eram foarte aproape sa ratam momentul, daca nu ni s-ar fi atras atentia fiind preocupati sa ne uitam pe unde calcam, prin bolovanisurile cararii.

SECRETELE DIN ADANCURI
Ne dam seama cat de usor este sa ratezi un astfel de fenomen, fiind dezobisnuiti sa privim cerul. Cercetatorul Vasile Rudan ne spune ca testele extrasenzoriale au rezultate maxime atunci cand cerul capata acea intensitate de peste 23.000 de grade Kelvin, perceptia fiind acuta. In anii ’80, Vasile Rudan a coordonat un grup de copii carora le testa aptitudinile extrasenzoriale. Acestia nu constientizau puterile lor deosebite, participand la teste ca si cand ar fi fost jocuri normale. Erau impartiti pe grupe, asezati pe anumite culmi si li se spunea sa transmita prin puterea gandului, de la o grupa la alta, diferite informatii. Aceste transmisii telepatice aveau o mare acuratete cand cerul ajungea la intensitatea maxima. In plus, ei au indicat cu precizie, tot prin perceptie extrasenzoriala, locuri unde se afla vestigii antice, fapt ce i-a uimit pe arheologii care fusesera chemati pentru experiment. De unde stiau? Percepeau informatii ca si cand pamantul le dezvaluia tainele sale. Aici ar trebui amintita alta coincidenta stranie cu denumirile oculte ale civilizatiei sumeriene. „Buzur“ (Bozioru ), avand ca simbol un triunghi cu baza pe verticala, se referea la un zeu enigmatic „care rezolva secretele din adancuri“, asociat de unii sumerologi cu un zeu al minelor. Era ca si cand acest enigmatic zeu intrase in „rezonanta“ cu micii cercetatori.

CELALALT TARAM

Cu siguranta, cele mai ciudate fenomene din zona sunt disparitiile de persoane. Aceste disparitii se manifesta in doua moduri. Unele persoane au disparut si nu au mai reaparut - eveniment relatat de Monitorul de Iasi, iar altele au disparut dintr-un loc si au aparut in altul, dupa o perioada de timp, fara sa-si aduca aminte ce s-a intamplat, dupa cum reiese din povestirile satenilor, stranse de profesorul de romana din comuna Bozioru, Ilie Mandricel. Despre „celalalt taram“, care, in unele conditii, „absoarbe“ pe nenorocosii care se afla in preajma, exista destule relatari cat sa merite o cercetare stiintifica a fenomenului. Din punctul de vedere al studiului fenomenelor paranormale (si ne referim la testele paranormale la care au participat numai oameni de stiinta, rezultatele acestora fiind publicate in „Enciclopedia Fenomenelor Paranormale“ de Brian Inglis), teleportarea este „transferul materiei prin materie“, pana nu demult un nonsens. Acest transfer presupune vointa „cuiva“ sau anumite conditii electromagnetice, obiecte sau persoane disparand dintr-un loc si aparand in altul sau pur si simplu, disparand in „neant“. Obiectul sau persoana transportata se numeste „aport“, putand fi incadrata in anumite coordonate fizice, spatiu, timp, greutate etc.

TELEPORTAREA DOAMNEI GUPPY
Anul 1871. Intr-un imobil din Conduit Street, Londra, se stransese un grup de oameni de stiinta, pentru a participa la demonstratiile de teleportare efectuate de mediumuri renumite ale timpului. Era o adevarata piatra de incercare sa se admita ca un obiect se poate dematerializa dintr-un loc si materializa in alt loc. Demonstratiile erau facute cu obiecte, care apareau sub ochii oamenilor de stiinta, dar ei se declarau nemultumiti, invocand tot felul de „inselatorii“. Insa Madame Agnes Guppy  era sa-i dea gata, cand a fost dematerializata din casa ei din nordul Londrei si materializata in sala de sedinta. Madame Guppy, o femeie corpolenta, i-a privit nauca si jenata (era in capot) cateva secunde, apoi a fost „dusa“ inapoi. O vizita rapida, discreta in privinta scopului, la domiciliul acesteia a confirmat faptul ca era imbracata in acelasi capot. Nu era constienta de „calatoria“ ei, crezand ca avusese o „viziune“ provocata de o indigestie. Straniu era faptul ca nici unul dintre mediumurile prezente in sala de testari nu-si aducea aminte sa fi vrut sa faca aceasta demonstratie, dar erau exasperati ca „aportarile“ de obiecte nu erau luate in considerare de oamenii de stiinta. „Experimentul Guppy“ a fost trecut la „iluzionism“.

BRAILENI PIERITI IN NEANT

      Tinem sa precizam ca vortexul din Bozioru nu are nici o legatura cu experimentele militare supervizate de gen. Ilie Ceausescu, nimic  in comun cu „Experimentul Philadelphia“ sau „Proiectul Montauk“, „ocultii“ generalului doar profitand de particularitatile zonei pentru a-si imbunatati performantele metapsihice. In aceasta zona par ca se deschid porti temporale in mod natural, in care oamenii sunt absorbiti si uneori este posibil sa pateasca ce a patit echipajul de pe USS Eldridge. O prima referire la astfel de disparitii face Dan Fodor, in Monitorul de Iasi. El relateaza despre doi braileni (sursa reporterului i-a cerut sa nu le dezvaluie numele), care, in anul 1980, au plecat spre catunul Nucu, dar, intr-un loc numit „La Tiharie“, unul dintre ei s-a gandit sa faca o urcare pe una dintre stancile cu forme ciudate din zona. Folosind echipamente de alpinism, tanarul a urcat pana in varf, de unde a strigat la prietenul sau: „Uite ce am gasit!“.S-a aplecat, a ridicat ceva ce parea a fi un lant metalic si… a disparut. O vreme, cel ramas jos a asteptat ca prietenul sau sa termine cu glumele, apoi s-a convins ca s-a intamplat ceva cumplit. L-a anuntat pe fratele disparutului, care a sosit din Braila cu o echipa de zece insi, cativa dintre ei lucrand in Ministerul de Interne. Chiar fratele disparutului a urcat pe stanca. A gasit si el lantul metalic, pe care l-a ridicat si… a disparut si el. Nimeni n-a mai indraznit sa repete „figura“. Cei doi frati, cautati in zadar prin imprejurimi, n-au mai aparut niciodata.

ENIGMATICA CIVILIZATIE
Chestionat in privinta disparitiei celor doi braileni, Alexandru Mironov, care fusese de vreo opt ori prin regiune, a tinut sa sublinieze ca zona este intr-adevar foarte deosebita si fara astfel de disparatii misterioase. Printre altele, a precizat ca aceasta zona nu este, in primul rand, identificata arheologic, desi acolo au fost descoperite fragmente de ceramica a unei civilizatii careia nu i s-a putut preciza epoca, diferita de vestigiile cunoscute deja din punct de vedere arheologic. A amintit despre anomaliile magnetice, despre un pisc care atrage toate fulgerele, despre izvoare radioactive si despre o regiune unde solul este negru, ca si cand, odata, acolo, a ars „ceva“, probabil o constructie imensa. Am vazut si noi stratul gros de sol ars si o bucata dintr-un zid ciclopic, care probabil inconjura intreaga asezare. In regiunea amintita de A. Mironov, in anii ’80, grupurile de copii telepati, condusi de cercetatorul Vasile Rudan, au indicat, prin perceptie extrasenzoriala, locurile unde exista vestigii. In acele locuri au fost descoperite urme ale acelei asezari necunoscute, dar „experienta“ arheologilor nu a mers mai departe de demonstratiile copiilor, dintr-un dezinteres imposibil de inteles. Ce civilizatie stranie a inflorit oare pe acest „vortex“ natural si cum a disparut ea?!


ROMANIA PARANORMALA: MARTURIE-SOC DIN TIMPUL EXPERIMENTELOR MILITARE DIN MUNTII BUZAULUI 

"AM VENIT DE DINCOLO!"

Tara Luanei, din Muntii Buzaului, este o zona in care se petrec fenomene ciudate, despre care povestesc batranii, unde oamenii dispar in „ceata“ sau sunt „azvarliti“ in alte locuri de o forta nevazuta.
Specialistii care au cercetat acest fenomen au remarcat ca disparitiile se produc „natural“, in anumite conditii fizice, sau par a fi vointa „cuiva“. Exista relatari despre teleportari stranii, toate fiind legate de cautatorii de comori, de parca ar fi un „zeu“ care apara tezaurele sacre ingropate in zona si „azvarle“ pe cei care se apropie prea mult de ele.

„BERBECUL“ ZBURATOR

„Zeii“ din mitologia sumeriana aveau o mare predilectie pentru aur, din care lucrau tot felul de obiecte, ulterior acestea devenind sacre pentru oameni, care le-au inclus in ritualul religios. Multe dintre legendele stranse de profesorul de romana Ilie Mandricel se refera la comorile fabuloase ascunse prin muntii din regiune. Nicolae Densusianu aloca mai multe capitole din „Dacia preistorica“ acestor comori zeiesti constituite in tezaure sacre, pentru capturarea carora regii vechimii organizau expeditii dupa expeditii. 
In Tara Luanei se afla lana de aur, dupa care au fost trimisi argonautii. Dupa traditie, „lana“ apartinea unui „berbece de aur care zbura prin aer, peste pamant si mare“, daruit de zeul Soarelui unui rege. Copiii acestuia, persecutati de mama vitrega, au luat „berbecele“ si au zburat cu el in tinutul Colchis, cerand protectie regelui de aici, Aiete. Poetul Ovidiu localizeaza tara lui Aiete de la apus de Marea Neagra pana langa tinutul scitilor. Exilat la Tomis, poetul se si lamenteaza in privinta barbarilor care-l inconjoara, „colchii si hoardele de meteree si geti“. Getii stim cine sunt. Colchii si meteree au lasat „urme“ in Tara Luanei sub denumirea actuala a satelor Colti si Materea, asezari locuite inca din neolitic, unde se afla niste sanctuare stravechi, pazite cu strasnicie de calugari pana in secolul al XIX-lea. Oamenii spun ca aceste sanctuare inscriptionate cu simboluri stravechi sunt adevarate harti ale comorilor sacre.

COMORILE „JURUITE“
Legat de disparitiile de persoane, avem referiri foarte clare in povestirile batranilor despre oameni care au gasit tezaure sacre si au fost azvarliti din locurile unde au fost descoperite aceste comori, de catre „spirite“. Astfel, aflam ca, deasupra fostului schit Gavanele, pe Podul Manciului, oamenii au vazut flacarile ce joaca pe comori. Nefiind priceputi in citirea „jocului flacarilor“, s-au grabit si au sapat. Comoara de aici era insa „juruita“, iar sapatorilor „le-au aparut spaime, fel de fel de calugari si draci, care le-au luat mintile si i-au dus in alte locuri“. Cand si-au revenit, ei au povestit cum, in timp ce sapau, au aparut spirite, dupa care s-au trezit departe de locul unde se aflau, de parca ar fi fost ridicati si aruncati de acele spirite ce pazeau comoara. Si poate ar mai fi incercat sa o caute daca si-ar fi adus aminte unde incepusera sa sape. „Parca le luase Dumnezeu mintile“, spun batranii.
O alta poveste se refera la un materean, iar despre matereni Ovidiu spunea ca aparau „lana de aur“ impreuna cu colchii. Povestea noastra spune ca „un oarecare Matareanu, sapand dupa o comoara, s-a trezit, dupa vreo saptamana, departe de acest loc, intr-o poiana in padure, unde l-au gasit oamenii cam zapacit la cap“. Acesta uitase si cine este, era complet derutat. 

INCURSIUNE PE „CELALALT TARAM“
Se observa in aceste povestiri ca teleportarile par a fi vointa „cuiva“. Specialistii care au analizat fenomenul spun ca nu este neaparat „vointa“ cuiva. Poate ca cei care au ingropat tezaurele sacre in anumite locuri cunosteau „anomaliile“ zonei. Experimentele extrasenzoriale efectuate in zona in anii ’80 au inclus si unul mai putin obisnuit. Unul dintre subiectii umani, un medium cu aptitudini deosebite, s-a oferit sa verifice cu ochii mintii ce se intampla cu acele „aspirari“ in ceata albastra, fiind dus intr-un loc unde aparatele indicau o turbulenta energetica. El trebuia doar sa intre in stare de transa si sa comunice, pe cale telepatica, ce se intampla. Spre stupefactia celor prezenti, subiectul a disparut pur si simplu din fata lor. Fiind un experiment militar, panica a fost maxima, mai ales pentru faptul ca trebuia sa se asigure protectia participantilor la experimente. Se temeau ca omul a disparut complet, ca brailenii, dar el a fost descoperit dupa aproape o ora, cazut la pamant, incapabil sa vorbeasca, la cateva sute de metri de locul din care disparuse si unde il mai cautasera cu cateva minute inainte de a fi gasit. Cand si-a revenit, primele cuvinte au fost: „Am venit de Dincolo“.

ASPIRAT INTR-UN TUNEL TURBIONAR
Ceea ce a povestit pare fantastic. A fost aspirat intr-un tunel turbionar, gri, la capatul caruia se afla o lumina stralucitoare. „Clasic“, s-ar putea spune. Asa se „vede“ si din starea de coma. Insa este pentru prima data cand cineva explica aceasta lumina stralucitoare. „Este vorba de o radiatie luminoasa pe care o apreciez avand 300.000 de grade Kelvin“. Ar fi fost suficient atat sa-i tulbure pe participantii la experiment. Insa subiectul mai avea si alte „amintiri“. A descris peisajul de Dincolo asemanator cu cel pamantean, dar in culori mult mai pure. Si da, a vazut si oameni, o femeie si o fetita aidoma ei, de parea o clona, un batran si un alt barbat, cu ten gri, „altfel decat noi“. Straniu, in comparatie cu acestia, subiectului i se parea ciudata rasa umana, fara sa poata preciza de ce. Nu a putut lua contact cu ei, pareau ca ratacesc fara tel, pierduti in timp si spatiu. Sau el era cel care se „ratacise“ in timpul si spatiul „lor“. Subiectul a apreciat trecerea lui prin lumea de dincolo la o fractiune de secunda si nu i-a venit sa creada ca disparuse aproape o ora. Mergand pe ipoteza ca acei oameni poate disparusera candva in „ceata albastra“ si nu mai gasisera calea de intoarcere, au fost chestionati satenii despre disparitii ciudate. „Sunteti oameni seriosi sau cum?“, i-a luat la rost o batrana. „Pai cate ciudatenii sunt pe aici, cine sa mai stie!“.

TARA LUANEI, POARTA LUI DUMNEZEU
Localnicii spun ca „Tara Luanei“ este „Poarta lui Dumnezeu“. Are legatura sau nu, un grup de cercetatori japonezi au constatat ca aici se afla al treilea pol energetic al Pamantului, ca importanta, primul fiind Varful Omu. Legatura acestei zone cu stravechea civilizatie sumeriana a facut-o cercetatorul Paul Lazar Tonciulescu, in cartea sa „De la Tartaria la Tara Luanei“. Am putea adauga faptul ca, in sumeriana, „Luana“ se traduce prin „Cei pe care Anu ii pastoreste“ sau, mai prozaic, „oamenii lui Anu“, Anu fiind zeul suprem la sumerieni, al carui simbol, al Soarelui, era o cruce cu raze sau o zvastica. In afara de tablitele de la Tartaria cu o scriere protosumeriana (datarea cu C 14 atesta ca asezarea este cu 2.000 de ani mai veche decat orasele sumeriene), ceramica antica descoperita pe teritoriul tarii noastre poarta simbolul zeului Anu. Aici se cuvine sa amintim ca „zeii“ sumerieni coborasera pe Pamant cu carele zburatoare si intocmisera inainte de Potop dinastia zeilor, care guvernase peste civilizatia primordiala. Reamintim teoria oceanologului american Rob Ballard, conform careia marele potop ramas in toate mitologiile lumii s-ar fi petrecut in bazinul Marii Negre, care era doar un lac cu apa dulce. Prin ruperea pragului de la Bosfor, apele au inundat toata aceasta regiune, iar lacul s-a transformat in mare. Triburi ale acestei prime civilizatii au migrat si inainte de Diluviu, dar dupa cataclism au „emigrat“ si zeii, intemeind civilizatiile de pe malurile Tigrului si Eufratului, Indusului si Nilului. Dar se pare ca aici a fost prima „Tara a oamenilor lui Anu“.

DIN LEGENDELE PLAIULUI
Ilie Mandricel este profesor de romana in comuna Bozioru si un pasionat culegator de legende din zona. Domnia sa a strans un numar impresionant de „povestiri din batrani“, pe care se poate structura o buna parte a istoriei „Tarii Luanei“, „basme“ de o valoare inestimabila, redate asa cum i s-au povestit, respectand particularitatile de exprimare a localnicilor. Ilie Mandricel ar vrea sa publice aceste comori intr-un volum intitulat „Din legendele plaiului“, dar, evident, nu gaseste sponsori. Basmele stranse de Ilie Mandricel ne-au fost calauze atat prin istoria „normala“, cat si prin „credintele stravechi si practicile magice, unde localnicii plonjeaza in mitologie“, dupa cum se exprima profesorul.

CERCETATORUL VASILE RUDAN, DESPRE EXPERIMENTELE DIN MUNTII BUZAULUI: CEATA ALBASTRA
In urma unor teste experimentale efectuate intre 1978 - 1981, in regiunea Bozioru, a rezultat ca in anumite situatii cand se intruneste un numar nedeterminat de factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici si de alta natura) este posibila disparitia instantanee a unor persoane. In aceasta zona au loc unele fenomene paranormale ce inca nu pot fi explicate prin legile fizicii asa cum le cunoastem in prezent. Inexplicabila este si „ceata albastra“, stralucitoare, cu irizari ciudate, care se manifesta sub forma de cupola, masurata cu un dispozitiv pentru radiatii luminoase si avand 28.000 de grade Kelvin. Acest fenomen este insotit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasa frecventa (3, 4 Hz) si de un zgomot de fond foarte suparator pentru fiintele vii. Omul poate avea stare de greata, cefalee, simte ca ii vibreaza toate celulele. In acele momente pot aparea halucinatii, vizuale si auditive. In cazul in care subiectul uman depaseste o limita de siguranta, el poate fi „aspirat“ violent in interiorul acelei ceti albastre, care ia forma unui vartej relativ orizontal. Doi subiecti umani voluntari, dintre care un fizician, au descris in mod similar ce li s-a intamplat in timpul „aspiratiei“, experimentele fiind facute la un interval de doi ani. Apropierea de ceata albastra creeaza o stare de teama ce se transforma treptat in spaima incontrolabila, cand subiectul este aspirat cu violenta intr-un tunel energetic turbionar, la capatul caruia se vede o lumina alba, stralucitoare. 
  
         Invitat in 2006 la emisiunea “Miezul problemei” , domnul Vasile Rudan a relatat experimentele, intamplarile  si misterele din Muntii Buzaului .
                                                                                                                                                                                   
                                                               
                                                                              
      Fotografia cu dematerializarea bratului cameramanului care filma experimentele de tip militar:
DILATAREA TIMPULUI
In acel tunel energetic, timpul se dilata. Omul este supus unor solicitari fizice si psihice foarte puternice, simte ca se sufoca. La „expulzarea“ subiectului uman din tunelul turbionar, cerul este senin, stralucitor, este o liniste totala, omul se simte bine, are senzatia ca se afla in stare de imponderabilitate. Dincolo de starea de bine, subiectul uman este total dereglat. Pierde simtul orientarii in teren pentru un interval de maximum doua ore, vede peisajul inversat, ca in oglinda si crede ca cei din jurul sau nu sunt cum ar trebui sa fie. In zona respectiva s-au facut si experimente de comunicatie telepatica, efectuate pe grupe de subiecti copii, pentru un studiu solicitat de Ministerul Apararii Nationale. S-a constatat ca in timpul cetii albastre turbionare, comunicatiile telepatice au o acuratete de 96-98 la suta in perceptia mesajului. Testele au fost repetate si in prezenta unei comisii militare. Fenomenul cetii albastre este insotit si de fenomenul descarcarii temporare a pilelor electrice. Nu mai functiona dozimetrul pentru raze gamma, nici electromotorul aparatului de filmat. Dupa disiparea cetii albastre, aparatele si-au reluat functionabilitatea. Un astfel de fenomen este comparabil cu cel relatat intr-un documentar difuzat pe Discovery, despre Triunghiul Bermudelor. Ceata albastra este denumita „ceata electronica“ sau „vartej electronic“, fiind responsabila de devierea unui avion cu 160 de km fata de ruta initiala.
                          
   
     
EXPERIMENTE MILITARE SECRETE In anii '80, in Muntii Buzaului s-au efectuat o serie de experimente militare de catre cercetatori angajati pe baza de contract de catre Ilie Ceausescu, care avea o unitate de paranormali langa lacul Gotes. Experimentele de la lacul Gotes priveau aparitia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala in anumite conditii geo-magnetice, fiind insotit de tulburari energetice care favorizau transmisia telepatica.
 FURATI DE RUSI In timpul aparitiei "norului gri", pe un fond de un albastru intens imposibil de descris in cuvinte, au fost raportate disparitii de persoane, uneori acestea aparand in alte locuri. Atasatii militari sovietici au facut "schimb de experienta" cu cercetatorii romani, uneori furandu-le pur si simplu rapoartele secrete.  
ASPIRAT DE NORUL GRI Unul dintre cercetatorii angajati de Ilie Ceausescu s-a lasat aspirat de norul gri. El a disparut din fata observatorilor timp de 4 ore, fiind gasit la o distanta apreciabila. A descris o calatorie intr-un univers paralel straniu, asemanator ca peisaj cu cel din care "plecase". I s-a parut ca incursiunea sa a durat pana in 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca in oglinda, si a slabit 8 kilograme in urmatoarele zile. Cercetatorii au numit fenomenul norului gri "poarta timpului", o poarta energetica spre un univers paralel.
 EXPERIMENTUL CERNOBROV In anii '80, in paralel cu cercetarile militarilor romani de la Lacul Gotes, Vadim Cernobrov, nascut si crescut intr-o unitate militara de aviatie, absolvent al Institutului de Aviatie din Moscova, sectia Aerospatiale, si-a constituit un grup de cercetare. Acest grup a batut muntii Rusiei in cautare de anomalii electromagnetice asemanatoare cu cele din Muntii Buzaului. Mergand mai departe decat romanii, Cernobrov s-a apucat sa construiasca o masina a timpului, intr-o fabrica militara dezafectata, avand caracteristicile electromagnetice din zonele studiate. El a reusit, cu aceasta masina, sa dea timpul inapoi cu 3 procente.  
OPT DISPARUTI Rusii au facut cercetari in domeniu inca de pe vremea lui Stalin, cand functiona Institutul de Cercetare a Lumilor Paralele. Experimentele erau conduse de doi academicieni recunoscuti, Kurciatov si Ioffe. In 1952, Lavrenti Beria, seful politiei secrete, a initiat un proces impotriva cercetatorilor acestui institut, soldat cu executarea prin impuscare a 18 specialisti si deportarea in lagare a altor 59. Hrusciov a pus din nou institutul pe picioare, dar, in 1961, un experiment nereusit s-a soldat cu disparitia a opt cercetatori renumiti. Familiile lor cred si astazi ca acestia au fost ucisi dintr-un motiv sau altul, ci nu disparuti pur si simplu.   EXPLOZIA MISTERIOASA
In 1989, pe 30 august, s-a produs cea mai ciudata experienta. Se efectua un test cu un modul al timpului, care cantarea 780 de tone, in insulele Anjou. La bord se aflau trei cercetatori, cand o explozie infernala, fara cauze vizibile, a facut praf arhipelagul de 2 kilometri in diametru. Ultimele informatii de la bord proveneau dintr-o lume paralela, in care modulul, dupa coliziunea cu un obiect mare, ramasese fara sectorul de propulsie.
Cercetatorii n-au murit in acea explozie. In inregistrarile din arhiva se afla urmatoarea relatare: "devenim transparenti, putem sa ne vedem oasele si venele, toate obiectele ne apar duble, este foarte intuneric afara, mai avem oxigen doar pentru 43 de ore, dar nu ne mai putem intoarce".
                                                         
Surse: Adina Mutar - http://www.formula-as.ro/
http://www.esoterism.ro/ro/militsecret.php

43 de comentarii:

  1. am citit cu multa placere articolul, dar, ce ma deranjat, este fondul pe care este scris,,,greu de citit,si foarte obositor pentru ochi

    RăspundețiȘtergere
  2. extrordinar. sa nu lasati media din romania sa fie controlata ca asta de aici din america. sper sa fie adevarat, ca ... the truth will set us free!

    RăspundețiȘtergere
  3. Profund impresionat de zona si parca rupta de realitate, pe aceste taramuri magice, unde legendele nu sunt legende, aici misterul este la el acasa. ;-) Felicitari pentru articol

    RăspundețiȘtergere
  4. CE ne facem frati romani?ca traim in tara minunilor,iar noi nu constientizam acest fapt.Fenomene miraculoase,atestate de legende milenare se petrec mereu, chiar zilnic, dar conducatorii alesi de noi in cirdasie cu forte obscure ne tin intr-o condamnabila /inocenta/

    RăspundețiȘtergere
  5. E timpul sa ne trezim din somnul cel de moarte caci altfel nu facem fata razboiului crunt prin care trece ROMANIA IN MOMENTUL DE FATA .Se pare ca se urmareste desfiintarea acestui stat milenar, ca sa poata fi jefuit de tot, pina si de cele sfinte

    RăspundețiȘtergere
  6. E obositor de citit pe fond negru !!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Schimba culoarea de fond ! Asa nu transmiti placere la citit.
    E obositor !!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant articolul, dar schimba culoarea textului macar in galben si fa fonctul mai mare, daca tii atat la fondul negru!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca nu ne-am lamurit in trecut, pe cand eram mai aproape de natura si mai limpezi la minte, nu ne vom lamuri acum chiar cu cele mai bune echipamente de explorare, fiindca nici nu suntem pregatiti cultural si moral, nici descoperirea nu va fi pentru noi.Am devenit superficiali.

    RăspundețiȘtergere
  10. Citiţi blogul unui scriitor ce trăieşte în aceste mirifice locuri, sau luaţi legătura cu el
    http://izvorulvieţii.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Super tare mi-a placut foarte mult documentarul

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca exista o mare suferinta in ceea ce priveste firescul. Genul asta de articole par scrise de cineva care simte nevoia sa faca din r....t bici si sa si plesneasca. Complexe de inferioritate. Dacii au fost uriasi, la noi e poarta spre Univers, uriasii din Carpati...noi am facut si noi am dres...Sa fim seriosi! De ce aceste "senzationale" descoperiri nu apar in ziar? De ce nu sunt la muzee? Mda...acum o sa aud de teoria conspiratiei, evident. Ce ma bucur ca am si stramosi romani care aveau Senat, blocuri, bai , terme etc...Daca toate cele scrise mai sus ar fi reale, ar fi documentate. Chestii gen povesti fara nume...nu stiu cum poti fi atatia naivi. Lipsa de preocupari serioase si lipsa ancorarii la viata reala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba unui clasic în viaţă....,, copii crescuţi în jungla de beton".....dovezile sunt acolo de mii de ani dar.....pentru cine ,, are ochi să vadă"....atât....

      Ștergere
    2. In ceea ce priveste "firescul", "stramosii" tai romani nu erau singurii care foloseau baile dar erau printre putinii care si le construiau cu aur si cu alte bogatii jefuite de la altii. "Civilizatii" romani ar fi trebuit sa stea dracului acasa la ei si nu sa incerce repetat sa jefuiasca si sa distruga un popor statornic si net superior atat spiritual cat si material !!! Ori, poate tie asta ..ti se pare " firesc" ... La fel de "firesti" ti se par probabil si birurile platite de-a lungul secolelor turcilor, austro-ungarilor, rusilor, s.a.m.d.
      Apropo de zilele noastre, suntem tara ce incaseaza cea mai mica redeventa pe resursele concesionate altora.
      Ti se pare destul de REAL si de PLAUZIBIL ??!!! Sau, pentru tine si pentru altii (din pacate) ca tine e oricum o "teorie a conspiratiei" ...

      Ștergere
    3. Dovezi ale descoperirilor arheologice facute in zona exista la Muzeul Judetean de istorie din Buzau.Dati o fuga pana acolo,daca tot sunteti interesat de dovezi.

      Ștergere
  13. -bai frate manipulati prostimea ,ziceti de muntii Buzaului si de madame Gupy care era in Londra in casa ei....ce treaba are una cu alta ori sunteti plecati cu sorcova ori putin indraciti!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Este adevarat, s-au spus multe lucruri despre zona Muntilor Buzaului, unele deocamdata nu pot fi probate, dar spre adevar, exista clar mai multe drumuri. Trebuie acceptate toate, spre a afla adevarul, situat undeva la mijloc. Locuiesc in zona, sunt calauza, si eu vorbesc uneori despre fenomenele, ce sincer nu le-am surprins vreodata in nenumaratele drumetii facute prin zona. Am auzit doar ca s-ar fi produs. Am incercat insa sa ma mentin in echilibru, sa nu inclin catre ceva, ce deocamdata imi e necunoscut, dar pot spune ca regiunea aceasta nu este deloc una lipsita de importanta. Ca nu a fost popularizata, ca oamenii stiu prea putine, este adevarat. Si vorbesc despre lucruri ce stiintific au fost demonstrate, recunoscute chiar pe plan mondial. Nu numai ca vorbim despre o veche zona sacra, un vechi centru spiritual, despre locul cu cel mai vast ansamblu de locuinte sapate in piatra, dar cati stiu ca, aici in muntii Buzaului, la Colti, exista cel mai valoros chihlimbar din lume? Cati stiu ca, in urma unui studiu recent una dintre locatiile rupestre, Grota Fundul Pesterii, din cadrul Complexului rupestru Nucu-Bozioru, cu manifestari spirituale inca din Neoliticul final (4000 ani i.Hr), castiga importanta mondiala? Si pentru ca vorbim despre Buzau, mai pot adauga si descoperirea facuta recent la Gruiu Darii, Pietroasele, unde sub cetatea dacica, deja cunoscuta in lumea stiintei, la 3 m adancime s-au descoperit ruinele unei vechi asezari neolitice, distrusa de un probabil incendiu, o asezare ce ar fi apartinut unei civilizatii, destul de avansata, ce isi hranea pruncii cu biberonul. Suntem astfel detinatorii celui mai vechi biberon din lume. Si cate altele, nedescoperite, vor mai fi? Nu uitati, istoria este probabila! Nu uitati, tot ceea ce ar parea ca stim, intr-o zi ar putea fi rasturnat de cine stie ce descoperire! Nu cred ca oamenii, oricat de civilizati ar fi, au reusit sa demonstreze clar originile noastre sau au reusit sa aduca spre lumina tot ceea ce ar putea sa contureze viata si activitatea celor ce-au vietuit demult. Recunosc, uneori prin ceea ce afirmam, prin ceea ce sustinem, dovedim prea mult zel sau prea mult patriotism. Dar nu trebuie sa-i consideram pe cei se manifesta astfel, imbecili. Fiecare este liber sa creada ce vrea. Nu trebuie sa ne jignim pentru asta. Rau este daca furi, daca ucizi, daca urasti, daca judeci pe cei din jurul tau, nicidecum daca iti place sa crezi ca descinzi din nemuri inalte.
    Cu tot respectul,
    Diana Gavrila

    RăspundețiȘtergere
  15. Vali tanislav26 martie, 2014

    Multumesc, d.na Diana Gavrila, imi place atitudinea realista desi vorbiti de mistere.

    RăspundețiȘtergere
  16. In 1980-1981 eram in armata(TR) la Bobocu,Buzau.
    Prin primavara 1981,in timp ce eram de garda cei din batallionul T.R.,au venit spre noi un grup de oameni,cercetatori geologi si topometristi(asta ni s-a spus noua),care erau intro stare fizica(inclusiv hainele zdrentuite pe ei) de parca ar fi traversat Sahara pe jos.
    Spuneau ca veneau din zona Luanei. Au fost preluati imediat de catre comandamentul unitatii(de aviatie,cu rang de Divizie) si CIst si dusi la biblioteca unitatii. Acolo,sub paza militara stricta,li s-a acordat asistenta medicala si au fost in de-briefing(interogatoriu).
    Dupa 2 zile,parca,a sosit un AN 24,de la Bucuresti,cu echipament si o echipa a Armatei pentru "continuarea cercetarilor geologice" in zona Luanei. Noi am fost foarte surprinsi pentru ca,in afara echipei de specialisti,au fost urmati de soldati dotati cu AKM-uri cu munitie reala,mitralior,AG-ist(tot cu munitie reala). In revista Pentru Patrie din acea vreme a fost consemnata echipa. Au plecat si dusi au fost! Nu am avut informatii despre ce au facut. Dar atunci nu am inteles la ce naiba le trebuia mitraliera si AG ?!

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.facebook.com/thespiritscience/photos/a.224942914212872.59713.210238862349944/756466444393847/?type=1&theater

    RăspundețiȘtergere
  18. Duumnezeule...cat de lipsiti de bun simt sunteti voi ce faceti comentarii gratuite? Sau mai pe sleau ca sa pricepeti dragilor,CAT DE PROSTI PUTETI FI ? Nu va suparati...dar lipsa de documentare din prtea voastra e
    limpede.Nu cititi ,nu ati fost la scoala,mai precis ati chiulit si noroc cu TEHNICA actuala ca va da ocazia sa macaniti
    cerand (auzi prostie..)dovezi ,stiri la radio ...vai de voi.
    In vremea lui Ceausescu cine scria astfel de lucruri..?Aveau voie?NU ?Acum fiind tot comunistii la putere ce sa vi se spuna?In loc sa apreciati ce scriu acesti oameni deosebiti si faptul ca vor sa va lumineze mintea...voi nu le multumiti pentru truda lor,pentru ca
    Impart ce stiu cu voi.Va credeti grozavi.Ati citit legendele romanesti? Cat miez si adevar exista in ele.Dar...eu sunt fericita si citesc pe nerasuflate ce scrie in articol si ce vad...?Limitati.Oameni care mai bine s-ar Intoarce la ziarul Sportul.
    Oricum sunt lucruri pe care le-am simtit pe pielea mea
    cand am fost la vulcanii noroiosi.Acolo mi s-a strans inima de ciudatenia locului.Am fost,am vazut dar nu
    m-am simtit in apele mele,aveam senzatia ca se despica pamantul si credeti-ma senzatia era foarte
    neplacuta.Apoi am mers pe jos mult pana am dat de
    asfaltul strazii,dar pe unde am trecut,totul era atat de
    Salbatic,minunat si totusi ...peisajele acelea mi-au incantat sufletul.Suntem Tara Minunata cu oameni
    muncitori si buni in mare majoritate,nu-i pacat sa nu ne
    bucuram de tot ce are tara noastra primit de la creator? Cred si simt ca lui Dumnezeu (asa cum ne spunea invatatorul nostru cand eram mica)i s-a rupt
    sacul cu bogatii in muntii nostri.Dece daca e atata
    frumusete aici ,chiar Dumnezeu si-a lasat o POARTA
    pentru a mai veni cand si cand sa-si vada creatia
    minunata .Dar ...mai nimeresc si unii fara sa stie pe
    acea poarta.Oricum multumesc mult pentru ceea ce
    am aflat.E MINUNAT.










    Intoarce la ziarul Sportul.


    RăspundețiȘtergere
  19. OMENIRE TREZESTE-TE,
    RIDICA-TE DIN GENUNCHI,
    RIDICA PRIVIREA SPRE CER.
    LEUL DIN TINE NU MAI DOARME,
    PIRAMIDELE S-AU TREZIT,
    PAMINTUL FREAMATA , SE ZBUCIUMA
    ADINCURILE LUI S-AU TREZIT,
    RASA UMANA UNESTE-TE CU CERUL
    UNIVERSUL TE CHEAMA,
    INTOARCETE UNDE TI-E LOCUL
    DIVINITATEA TE ASTEAPTA.
    CREATORUL TAU I-TI DA MINA
    TU , DESCHIDE OCHI MINTII,
    CU SUFLETUL, V-EI PERCEPE LUMINA,
    NEDESCRISA-TI VA FII BUCURIA.
    TREZITI-I-VA SEMENI AI MEI
    COPII AI CREATIEI DIVINE
    IESITI DIN UMBRA IGNORANTEI
    GASITI-VA CALEA TREZIRII
    MAREA LUMINA VA VA CALAUZII
    VIITORUL INCEPE , ACUM SI AICI.

    Cu stima , recunostinta , si veneratie pentru toti romanii !!!!!!

    P:S: felicitari pentru articol, super !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Un articol foarte bun cu mici exceptii. Se putea si mai bine !

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte interesant si misterios

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte interesant si misterios

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte interesant si misterios

    RăspundețiȘtergere
  24. Exceptional articol.Felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Exceptional articol.Felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. Ia-o incet, sintem tiganizati cu totii....

      Ștergere
  27. Vasile Rudan si misterul din Carpati

    RăspundețiȘtergere
  28. Aici sa turnat o parte din filmu Samanta divina printed actori este si Maria Ploaie

    RăspundețiȘtergere
  29. 16 000 de grade Kelvin? adica 15726.85℃ in atmosfera deasupra mariilor orase.....si 23 000 de grade K (22726.85℃) deasupra Buzaului? nu stiu pe ce planeta traiti voi dar eu traiesc pe Terra unde cae mai mare temperatura in atmosfera a fost de 54.0 °C (327.15 K)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Temperatur%C4%83_de_culoare
      Terran-ule!

      Ștergere
    2. Pe Terra unde locuiești nu exista școală?Sau măcar un fel de google cum avem noi?

      Ștergere
  30. Foarte interesant articolul. Sint încântat

    RăspundețiȘtergere
  31. La chestia cu temperatura de culoare vs temperatura calorica

    RăspundețiȘtergere